تقویم آموزشی نیمسال دوم 98-97

2-دانشجویانکاردانی و کارشناسی ورودی93 به بعد حداقل 12 ،دانشجویان کارشناسی ارشد حداقل 8 می بایستی انتخاب واحد نمایند .

3-رعایت پیش نیازی وهم نیازی وسقف واحد دروس درانتخاب واحد برعهده دانشجویان محترم می باشددر صورت عدم اجرای مفاد فوق ،برابر مقررات اقدام لازم بعمل خواهد آمد.

4-دانشجویان دارای شرایط خاص (دانشجویان اتمام سنوات و اعاده به تحصیل) به اداره آموزش مراجعه نمایند.

5-حداکثر واحد انتخابی برای دانشجویان کاردانی و کارشناسیکه مشروط باشند ، 14 واحد درسی می باشد.

6-طبق مصوبه شورای آموزشی دانشجویان می بایستی دربازه تعیین شده نسبت به ارزشیابی اساتید از طریق پرتال دانشجویی اقدام نمایند.مسئولیت عدم ارزشیابی به موقع و عواقب آن متوجه شخص دانشجو می باشد.همچنین دریافت کارت ورود به جلسه امتحان  و مشاهده نمرات منوط به تسویه حساب مالی و انجام ارزشیابی دروس می باشد.

سیستم پورتال دانشجوییhttp://puya.eqbal.ac.ir))

7- در روزهای جمعه و تعطیلات رسمی امتحان برگزار نمی گردد.

8- انتخاب واحد حضوری و دستی به هیچ عنوان وجود ندارد.

9-انتخاب دروس مطالعه انفرادی و پیش ترم در محدوده زمانی انتخاب واحد صورت می پذیرد.

10- جهت انتخاب واحد دانشجویان کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته مبلغ 6000000 میلیون ریال و دانشجویان کارشناسی ارشد مبلغ 9000000میلیون ریال  را باید بصورت علی الحساب واریز نمایند .

معاون آموزشی موسسه