آینده شغلی فارغ التحصیلان روانشناسی

پنج شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۸

رشته روانشناسی دارای گرایش های مختلفی است که با گذراندن تحصیلات عالی میتوان به هر یک از آنها گروید . از جمله این گرایشات میتوان به روانشناسی بالینی ، روانشناسی عمومی ، روانشناسی ورزشی(جدید) ، روانشناسی صنعتی ، روانسنجی، روانشناسی اسلامی ، روانشناسی کودکان استثنایی اشاره نمود. که به اختصار شامل موارد زیر میباشد .

• روانشناسی بالینی:یکی از گرایش های پر طرفدار روانشناسی میباشد که دارای پذیرش نسبتا خوبی نیز در دانشگاه ها میباشد . دانش آموخته در این رشته میتوانند با ادامه تحصیل در یک رویکرد درمانی خاص (روانکاوی، رفتاری،شناختی و...) به مهارت درمانگری نایل شوند.
  • روانشناسی عمومی: دومین گرایش پر طرفدار دانشجویان روانشناسی است که پذیرش بسیار بالایی در دانشگاه ها و موسسات دارد ، دانش آموخته این گرایش ، درمورد تمام علوم و مباحث مرتبط با رشته روانشناسی اطلاعات کسب میکندو با توجه به علایق خود ، میتواند به هر مبحثی که به سلیقه او نزدیک است به مطالعه بپردازد.