موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری در یک نگاه

موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری در یک نگاه

مقاطع تحصیلی رشته های تحصیلی
کارشناسی ارشد 1. مهندسی عمران-سازه 2.مهندسی عمران-راه ترابری 3.مهندسی مکانیک-تبدیل انرژی 4.مهندسی مکانیک-طراحی کاربردی 5.مهندسی معماری 6.طراحی شهری 7.مهندسی کامپیوتر-شبکه های کامپیوتری
کارشناسی پیوسته 1.مهندسی عمران 2.مهندسی مکانیک 3.مهندسی معماری  4.مهندسی شهرسازی 5.معماری داخلی 6. مهندسی نفت 7.روانشاسی 8. مهندسی صنایع
کارشناسی نا پیوسته 1.مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر 2.مکانیک / مهندسی تکنولوژی ساخت و تولید-ماشین ابزار 3. شهرسازی 4.معماری 5.علمی کاربردی ارتباط تصویری  6.عمران /مهندسی اجرائی عمران
کاردانی ناپیوسته 1. کاردان فنی عمران - کارهای عمومی ساختمان
کاردانی پیوسته 1.ساختمان - کارهای عمومی ساختمان 2.نرم افزار کامپیوتر 3.نقشه کشی معماری 4.حسابداری بازرگانی

بعضی از ویژگی ها و امکانات

- اعضای هیأت علمی تمام وقت موسسه 34 نفر می باشند که 3 نفز از آنان استاد تمام، 2 نفر دانشیار، 11 نفر استادیار و بقیه دانشجوی دکتری و مربی می باشد.

- تسهیلات (مقاطع کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی ناپیوسته و پیوسته):در هر نیمسال تحصیلی به رتبه های اول تا سوم در هر گروه آموزشی به ترتیب از تخفیف 50، 30 و 20 درصد شهریه ثابت جهت نیمسال بعد بهره مند خواهند ‌شد.

- تسهیلات (مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته): در هر نیمسال تحصیلی به دانشجویان رتبه اول در هر گروه آموزشی که حداقل 8 واحد درسی را در سنوات مجاز اخذ نموده باشند از تخفیف 50 درصد شهریه ثابت جهت نیمسال بعد برخوردار خواهند ‌شد.

- انعقاد تفاهم نامه همکاری با شرکت دایکس اکراین، بنیاد ملی نهج البلاغه، شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد، اداره کل فنی و حرفه ای خراسان رضوی، دانشگاه ÉcoleNationaleSupérieured'Architecture de Paris-La Villetteاز کشور فرانسه و ...

- چاپ دو نشریه با اسامی مهندسی سازه و فناوری انرژی های نو و کسب مقام در مسابقات مختلف آموزشی و ورزشی.

- راه اندازی 41 کارگاه و آزمایشگاه تخصصی در موسسه که 34 دستگاه آن توسط اساتید و دانشجویان موسسه ساخته شده است.

- تا کنون 1096 نفر از دانشجویان موسسه در مقاطع بالاتر در دیگر دانشگاه ها و موسسات پذیرفته شده اند.