موسسه اقبال لاهوری در یک نگاه

موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری در یک نگاه

مقاطع تحصیلی رشته های تحصیلی
کارشناسی ارشد 1. عمران-سازه 2.عمران-راه ترابری 3.مکانیک-تبدیل انرژی 4.مکانیک-طراحی کاربردی 5.مهندسی معماری 6.طراحی شهری 7.مهندسی فناوری اطلاعات-شبکه های کامپیوتری
کارشناسی پیوسته 1.مهندسی عمران 2.مهندسی مکانیک 3.مهندسی معماری 4. مهندسی برق 5. مهندسی رباتیک 6.مهندسی شهرسازی 7.معماری داخلی 8. مهندسی نفت-بهره برادری از منابع نفت 9.روانشاسی 10. مهندسی صنایع
کارشناسی نا پیوسته 1.نرم افزار کامیپوتر 2.ساخت و تولید-ماشین ابزار 3. شهرسازی 4.معماری 5.ارتباط تصویری 6.مترجمی زبان انگلیسی
کاردانی ناپیوسته 1.کارهای عمومی ساختمان
کاردانی پیوسته 1.کاردان فنی عمران - کارهای عمومی ساختمان 2.نرم افزار کامپیوتر 3.الکتروتکنیک-برق صنعتی 4.حسابداری بازرگانی 5.نقشه کشی معماری

بعضی از ویژگی ها و امکانات

- اعضای هیأت علمی تمام وقت موسسه 34 نفر می باشند که 3 نفز از آنان استاد تمام، 2 نفر دانشیار، 11 نفر استادیار و بقیه دانشجوی دکتری و مربی می باشد.

- تسهیلات (مقاطع کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی ناپیوسته و پیوسته):در هر نیمسال تحصیلی به رتبه های اول تا سوم در هر گروه آموزشی به ترتیب از تخفیف 50، 30 و 20 درصد شهریه ثابت جهت نیمسال بعد بهره مند خواهند ‌شد.

- تسهیلات (مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته): در هر نیمسال تحصیلی بهدانشجویان رتبهاول در هر گروه آموزشی که حداقل 8 واحد درسی را در سنوات مجاز اخذ نموده باشند از تخفیف 50 درصد شهریه ثابت جهت نیمسال بعد برخوردار خواهند ‌شد.

- انعقاد تفاهم نامه همکاری با شرکت دایکس اکراین، بنیاد ملی نهج البلاغه، شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد، اداره کل فنی و حرفه ای خراسان رضوی، دانشگاه ÉcoleNationaleSupérieured'Architecture de Paris-La Villetteاز کشور فرانسه و ...

- چاپ دو نشریه با اسامی مهندسی سازه و فناوری انرژی های نو و کسب مقام در مسابقات مختلف آموزشی و ورزشی.

- راه اندازی 41 کارگاه و آزمایشگاه تخصصی در موسسه که 34 دستگاه آن توسط اساتید و دانشجویان موسسه ساخته شده است.

- تا کنون 1096 نفر از دانشجویان موسسه در مقاطع بالاتر در دیگر دانشگاه ها و موسسات پذیرفته شده اند.