نشست مجمع نمایندگان دانشجویی موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری

دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵

نشست مجمع نمایندگان دانشجویی با حضور دکتر بهرامی (سرپرست محترم دانشجویی مؤسسه آموزش عالی اقبال لاهوری) و جمعی از دانشجویان فعال و ممتاز مؤسسه در تاریخ 95/12/21 در سالن جلسات برگزار گردید.

هدف از تشکیل این مجمع که اعضای آن نمایندگان دانشجویی مربوط به هر ورودی و هر مقطع تحصیلی هستند، ایجاد ارتباط مستقیم و قابل پیگیری، میان مسئولین مؤسسه و دانشجویان است. بررسی مشکلات متقابل و مطالبات دانشجویان با مسئولین یکی از مهمترین رسالت های این مجمع است. و از طرفی دیگر برنامه های دانشگاه براساس موضوع و اهمیت، و همچنین برای اطلاع رسانی در ورودی های دانشجویی به نمایندگان مربوطه ابلاغ می شود. در این جلسه مقرر گردید که روز چهارشنبه 95/12/25 احکام این نمایندگان برای رسمیت موضوع مجمع و همچنین شروع به فعالیت، به آنها تقدیم گردد.