ضوابط پوشش ظاهری با تاکید بر آیین نامه حجاب و عفاف وزارت علوم

دوشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۰
۹۳۸۱ بازدید

ضوابط پوشش ظاهری با تاکید بر آیین نامه حجاب و عفاف وزارت علوم

حجاب قانون کشور اسلامی است . تخطی از هرگونه قانون مداری ، جرم و متخلف ، مجرم  محسوب میشود .

امام خمینی (ره )

بدون تردید دوام و  بالندگی یک نظام ، نخست در حفاظت و حراست از دستاوردهای آن است و دوم مقابله جدی با چالشها و آسیب هایی که بنیان آن را تهدید می کند.

و اینک پس از گذشت بیش از سه دهه از عمر نظام اسلامی در ایران و ثبت تجربه های مثبت و کارآمد، این نظام  بیش از هرچیز برای تحقق اهداف و آرمانهای خود به بینش و توضیح مقاصد و تشریح راهکارهای نیل به‌آنها نیاز دارد چنان که باید اهداف و آرمانهای نظام را بیش از پیش شفاف و به عوامل ناکارآمدی توجه جدی نمود و در برابر آنان که برآن هستند تا دین و ارزشهای دینی و آرمانهای ملی و اسلامی و نیز نسل جوان را که سرمایه عظیم معنوی و مادی این کشور به شمار می روند دچار خلل کنند و با کاستی روبرو سازند به مقابله برخاست.

موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری در راستای تحقق ایده ها و ارزشهای والای نظام و به عنوان مکان و محلی برای تربیت علمی، فرهنگی و اخلاقی نیروهای دانشجو تاسیس شده است و با نگاه کارشناسانه به نیازهای او و فراهم آوردن زمینه های رشد و شکوفایی استعدادهای وی ،  نقش آفرینی می کند و در این راستا مسئولیت سنگینی را بر دوش خود احساس می کند.

از آنجا که پوشش آراسته و توام با وقار یکی از مهمترین شیوه های احترام به دانش مورد تحصیل و مکانی مقدسی است که افراد در آن از  نعمت کسب دانش بهره مند می شوند ،  انتظار می رود از کلیه اساتید، دانشجویان و پرسنل از پوشش ظاهری متناسب با شخصیت و محیط دانشگاه برخوردار باشند. ازاین رو موسسه آموزش  عالی اقبال لاهوری به منظور تحقق محیط علمی و فرهنگی شایسته و  توام با صفا و صمیمیت ،  انتظار می رود نسبت به رعایت ضوابط و مقررات پوشش و وضع ظاهری در تمام مدت تحصیل، کارآموزی، بازدید های علمی، اردوها، خوابگاه ها و همچنین کلیه اماکن مربوط به موسسه به شرح ذیل مساعدت و همکاری لازم را مبذول نمایید.

 

 

ضوابط پوشش ظاهری  خانم ها  با تاکید بر آیین نامه حجاب و عفاف وزارت علوم

 

1- رعایت سادگی ، داشتن پوشش اسلامی ، حضور ساده و بی آرایش خواهران در محیط دانشگاه مورد  تاکید می باشد .

2- پوشش اسلامی خواهران در رنگهای مشکی ، طوسی ، سرمه ای، قهوه ای، شکلاتی دریکی ازقالب های زیرتاکید میشود:

  • چادر، مانتو ، شلوار، مقنعه بلند، جوراب وکفش ساده ومتعارف  
  • مانتو ، شلوار، مقنعه بلند ، هد هماهنگ ،جوراب و کفش ساده ومتعارف    

3- استفاده از مانتوهای تنگ، چسبان و یا کوتاه تر از معمول و غیر متعارف  مجاز نمی باشد.

(مانتو باید تا زیر زانو باشد. )

4- استفاده از شلوارهای تنگ وچسب ، کوتاه و غیر متعارف ممنوع می باشد   .

5- استفاده از انواع وسایل آرایشی از قبیل (لاک ، برق ناخن  و...) مجاز نمی باشد.

6- پوشیدن مقنعه کوتاه وگشاد اشکال دارد  .

 

 

 

 

 

 

ضوابط پوشش ظاهری  آقایان با تاکید بر آیین نامه حجاب وعفاف وزارت علوم

 

1-پوشش و وضع ظاهری بایستی  آراسته و مطابق عرف محیط آموزشی باشد.

2-پوشیدن پیراهن تنگ ، چسبان ، کوتاه تر از معمول مجاز نمی باشد.

3-مجاز نبودن استفاده از لباس یا پوششی که نشان دهنده و در برگیرنده عبارات، تصاویر ،  نمادهای نامناسب و خلاف ارزشهای اسلامی  باشد.

4-استفاده از زیورآلات صرفا در حد حلقه و ساعت مچی مجاز می باشد.

5-موها باید به سبک مرسوم و مورد قبول جامعه باشد از این جهت داشتن موهای غیر متعارف ، آشفته و درهم و برهم که مناسب محیط آموزشی نیست ،  مجاز نمی باشد.

6-سیگارکشیدن در اماکن و حریم دانشگاه ممنوع است.

7-ایجاد مزاحمت و داشتن ارتباط غیرمتعارف و ناصحیح با نامحرم ،  پیگرد انضباطی دارد.

 

 

 

 

(۰) دیدگاه