چگونه با استادم ارتباط برقرار کنم؟

کیفیت ارتباط با استاد تأثیر بسیاری در میزان یادگیری و تمایل به مطالعه و شرکت در کلاس ها دارد. بنابراین برای این که ارتباط بهتری با اساتید داشته باشید...

-   سعی کنید اساتید خود را بشناسید و یک یا دوبار در طول ترم با آن‌ها ارتباط برقرار کنید. در این صورت به تدریج استادی را می یابید که با او راحت تر هستید. هر استاد در زمینه های تخصصی خود اطلاعات زیادی دارد و می تواند دریچه های جدیدی را به روی شما بگشاید.

-  کارهای کلاسی خود را به موقع انجام دهید. اگر کاری را با تأخیر انجام دادید دلیل تراشی نکنید، مگر آن که واقعا دلیل موجهی داشته باشید. اگر در آن ها مشکل دارید با استاد خود مشورت کنید. این امر که شما به تکلیف خود اهمیت می دهید برای استاد ارزشمند است.

-  در کلاس حضور منظم داشته باشید. اگر قرار است سرکلاس حاضر نشوید و یا کاری را با تأخیر انجام دهید حتما استاد خود را قبلا مطلع کنید.

-  تأخیر نکنید و سعی کنید پس از استاد وارد کلاس نشوید. چرا که حضور به موقع در کلاس موجب حفظ نظم کلاس، تمرکز دانشجویان دیگر، رعایت احترام استاد و عقب نیفتادن از سیر مطالب بیان شده است.

-  اگر مطلبی را درست متوجه نشده اید سوال بپرسید، استادان دانشجویان  فعال را دوست دارند. این سوال پرسیدن موجب تقویت اعتماد به نفس و قوه بیان شما نیز خواهد شد.

-  اگر فکر می‌کنید مطلبی برای بحث وجود دارد، مؤدبانه بحث علمی کنید. این امر نشان دهنده علاقه شما به موضوع است.

-  اگر می خواهید به عملکرد استاد خود انتقاد کنید مودبانه رفتار کنید. تن صدای خود را پایین بیاورید و با کلمات مناسب مطلب خود را بیان کنید. ضمنا بین بحث های منطقی و درسی و بحث های توام با شوخی و شیطنت تمایز قایل شویدو از شیطنت های نامناسب بپرهیزید. نمره یکی از مواردی است که گاهی استاد و دانشجو در مورد آن با هم توافق ندارند. هرگز وقتی عصبانی می شوید در باره نمره بحث نکنید.