قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان مرحله ی تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد سال 98

چهار شنبه ۶ آذر ۱۳۹۸

ضمن  تبریک به عزیزانی که در مرحله ی تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد سال 98 موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری پذیرفته‌شده اند به اطلاع می رساند که ثبت‌نام در این موسسه در  دو مرحله و به شرح ذیل اقدام خواهد شد:

1- مرحله اول بصورت الکترونیکی می باشد که دانشجویان محترم باید از تاریخ 1398/09/07 الی 1398/09/08 به سامانه پذیرش به آدرسhttps://portal.eqbal.ac.ir   مراجعه و مدارک خود را آپلود نمایند .

2-در مرحله دوم دانشجویان باید اصل و کپی مدارک آپلود شده را در تاریخ 9 الی 11 آذر ماه 1398 بصورت حضوری مراجعه و تحویل اداره آموزش نمایند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر  با شماره 38218810 و 38210075 (داخلی 240-241-247) تماس حاصل و یا به اداره آموزش موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری مراجعه نمایید.

مدارک مورد نیاز جهت ارسال در سیستم پذیرش و بهمراه داشتن اصل آن در زمان مراجعه حضوری برای ثبت نام از پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد

مدارک لازم

اصل  یا گواهی موقت دوره کارشناسی پیوسته

بهمراه یک نسخه کپی

اصل  یا گواهی موقت دوره کارشناسی ناپیوسته

اصل  یا گواهی موقت دوره کاردانی

بهمراه یک نسخه کپی

اصل شناسنامه

بهمراه یک نسخه کپی از تمام صفحات

اصل کارت ملی

بهمراه یک نسخه کپی پشت و روی

عکس‌تمام ‌رخ ‌4×3 تهیه‌شده‌ درسال جاری

بهمراه 6 قطعه‌

مدرک‌ ‌وضعیت ‌نظام ‌وظیفه

پذیرفتگان پسر جهت نظام وظیفه بایستی یکی از موارد ذیل را  ارائه نمایند.
الف- نامه مربوط به لغو معافیت فارغ التحصیلی دوره کارشناسی
ب- اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم همراه با کپی
ج- پذیرفته شدگان که در حال خدمت می باشند با نامه که از این موسسه دریافت می نمایند، می توانند جهت  ترخیص از خدمت به پلیس + 10 مراجعه نمایند.

د- برگ معافیت موقت در مدت اعتبار آن