اولین جلسه شورای پژوهشی موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری در سال 99

يك شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۹

اولین جلسه شورای پژوهشی موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری  در تاریخ 28 فروردین 1399 از ساعت 9 الی 12 با حضور رئیس محترم  موسسه ،معاونت  محترم آموزشی ورییس محترم  هیات موسس و اعضا محترم  شورای پژوهشی و هیات علمی  در محل سالن جلسات موسسه برگزار گردید .

اولین جلسه شورای پژوهشی   موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری  در تاریخ 28 فروردین    1399 از ساعت 9 الی 12 با حضور رئیس موسسه آقای دکتر میرزایی  و  مسئول شورای پژوهشی  خانم دکتر مونسی  و اعضای شورای پژوهشی: آقای دکتر ثقه الاسلامی معاونت آموزشی آقای دکتر قائم مقامی  رییس هیات موسس ،  و اعضا هیات علمی موسسه خانم دکتر  جوانمرد  آقای دکتر ابراهیمی  خانم دکتر  کرمانی خانم دکتر  موسوی نیک، و مسیول اجرایی شورا    خانم مهندس عرفانی  و دبیر جلسه   خانم مهندس قلی زاده   در محل سالن جلسات موسسه  برگزار گردید. در ابتدا جلسه، رئیس موسسه  دکتر میرزایی، ضمن خوشامدگویی به حضار و تبریک سال نو ،  در خصوص اهداف و وظایف شورای پژوهشی ، نحوه گزینش شورای پژوهشی، توجه به کلیه تخصص ها در این تیم و کارگروه های این شورا مطالبی را ایراد  نمودند ،همچنین ایشان ضمن اعلام موفقیتهای  دانشجویان  به استفاده از پتانسیل دانشجویی تاکید کردند و خاطر نشان کردند که شورای پژوهشی موسسه  می تواند یکی از مهمترین شورای های در این زمینه  باشد  و انتظار می رود که به عنوان یک بازوی قدرتمند در کنار  مسئولان  موسسه  عمل کنند آقای دکتر میرزایی اهمیت شورای پژوهشی-آموزشی را به عنوان یکی از ارکان اصلی خواستار کاربردی تر شدن  طرح ها  در بانکهای اطلاعاتی معتبر و سطوح بالاتر شدند.در ادامه آقای دکتر قائم مقامی  رییس هیات موسسه  به بیان  دیدگاهها در ارتباط با عملکرد شورای پژوهشی  و سیاستگذاری و برنامه ریزی پژوهشی برای آینده  در  موسسه پرداختند و فرمودند شوراهای پژوهشی می‌توانند سطح آگاهی و رشد اساتید و دانشجو  را در  موسسه ارتقاء دهند تا نگاه‌ها واقع بینانه و شفاف‌تر شود. مسئول شورای پژوهشی  موسسه خانم دکتر مونسی ضمن خوشامدگویی به حضار  در ابتدا در خصوص جایگاه پژوهش در حوزه کاربردی، در خصوص  ارتقا اساتید و چاپ مقالات و نشریه موسسه   که  نقش آن در دانشگاه ها مشخص است  صحبت  کردند و  اضافه کردند ما با توجه به احساس نیازی که در این زمینه در بخش‌های مختلف موسسه  داشته ایم ، اقدام به راه‌اندازی این شورا   نموده ایم . در ادامه ایشان  به طور مفصل آیین نامه های  شورای پژوهش و فناوری ، دستور العمل برگزاری همایش  های علمی موسسه  و آئین نامه چاپ مقالات  و شیوه نامه تشویق نویسندگان  جهت بررسی و تصویب  اعضا شورا در جلسه آتی توضیحات دادند. سپس سایر اعضای ضمن ابراز خرسندی از شروع بکار  شورا ، به بیان دید گاه های خود در زمینه  سیاست های کلی و آیین نامه ها و نحوه فعالیت شورای پژوهشی پرداختند.     جلسه ساعت 12   با ذکر صلوات  به اتمام رسید..